grundare

 
Anna-Karin Lingham. Foto: Cristina Tscherning

Anna-Karin Lingham. Foto: Cristina Tscherning

Om Anna-Karin Lingham

Anna-Karin har arbetat med varumärkesutveckling för både företag och individer under många år. Hon har lång erfarenhet av ledarskap och varumärkesarbete inom bl a Axfoodkoncernen, Hästens Sängar och Apotek Hjärtat. Anna-Karin är erfaren och uppskattad föreläsare, seminarieledare och mentor. Hon har skrivit handboken ”Visa ditt rätta jag” för utveckling av det personliga varumärket.

Anna-Karin kombinerar analytiskt och kreativt, människa och företag i sina föreläsningar och vägledningsprocesser. Särskilt intresserar hon sig för den goda matchen mellan medarbetare och företag, där rollen som varumärkesambassadör kan leda till både stärkt arbetsglädje och ökad lönsamhet. Hennes vision är att med hjälp av insikter och verktyg hjälpa människor och företag att öppna sina fönster och kliva ut på nya, spännande arenor. Hon är förtjust i utmaningar och äventyr och är övertygad om att de är enda vägen till utveckling.

Anna-Karin har utnämnts till Årets Mentor av Marknadsföreningen i Stockholm. Hon är också sångerska, konstnär och friluftsäventyrare, med förkärlek för höga berg. Under senare år har hennes konstnärskap blivit en del i hennes verksamhet, med såväl färgglada målningar som inredningsprodukter. 

Cristina Tscherning

Cristina Tscherning

Om Cristina Tscherning

Cristina Tscherning har lång erfarenhet av att arbeta med människor individuellt och i organisationer. Hennes gedigna erfarenhet av organisationsutveckling, ledarskap, förändringsarbete och intresse för mänsklig utveckling ledde henne så småningom till att vidareutbilda sig till coach/psyskosyntesterapeut. Det i sin tur ledde till att hon grundade det mycket uppskattade Mamita Sthlm som är en famn för alla som behöver reflektera över sig själva.

Hon driver också Yosoy - som på spanska betyder "jag är" - som anordnar resor i personlig utveckling över hela världen. Många som mött Cristinas kunskap och innerlighet beskriver att de åstadkommit varaktiga förändringar hos dem.

Cristina har drivit många olika typer av projekt inom organisationer för att öka samarbetet, hitta drivkrafter och få människor att både må bättre och prestera bättre. Idag arbetar hon mer fokuserat med personlig utveckling som syftar till att frigöra varje individs kraft och potential, privat och arbetsmässigt.

Man leder andra via sig själv och självkännedom är en av de största nycklarna i all typ av kommunikation. All riktig förståelse kring hur människor fungerar går via förståelsen för din egen person och ditt eget sätt att kommunicera.